Direct Licht Gipsplaat - Gipsplaat met geïntegreerd led profiel

Gipsplaten met geïntegreerd led profiel.

Lineaire led profiel verlichting in wanden en plafonds bouwen was nog nooit zo eenvoudig. Een led profiel inbouwen in gipsplaat is altijd een lastige en tijdrovende klus. U kunt uw directe inbouwverlichting samenstellen uit 15 verschillende gipspanelen. Precies zoals je het wilt: De juiste verlichting boven de eettafel, eindelijk voldoende en functioneel licht boven het werkblad, zelfs de donkere hoekjes in de gang worden helder en vriendelijk.

De installatie van de gipsplaat is eenvoudig en enorm tijdbesparend. Of het nu gaat om 1, 2 of 3 lichtlijnen, (bijna) alles is mogelijk met dit doordachte systeem.

Het geïntegreerde aluminium profiel biedt plaats aan de LED-strips en dient als koellichaam voor deze strips. Bijpassende kappen, in drie verschillende kleuren, zorgen voor niet-verblindend, perfect verspreid licht.

Wilt u een gordijnrail integreren? Dat kan ook: Schuif de gordijnrunner en de gordijnsluis in het aluminium profiel en je kunt het gordijn erin rijgen met de gordijnglijders. Wees creatief – ONTWERP UW LICHT!

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

✅ Grote besparing in installatietijd!

✅ Nauwkeurige 90 graden hoeken

✅ Inclusief rubber voor afdekking tijdens stucen en schilderen

✅ Inclusief diffuse profielafdekking