LED CONTROLLERS

In deze categorie LED controllers vindt u verschillende aansturingen voor het aansturen van LED strips. De LED controllers openen vele mogelijkheden voor de aansturing van enkel- of meerkleurige LED-strips. Met de juiste besturingseenheid kunt u de functionaliteit en het voordeel van uw LED-verlichting aanzienlijk vergroten. U kunt kiezen uit verschillende dimmers en regelaars die bij de betreffende LED-strips passen.

Filter gemakkelijk op prijs, type aansluiting en voltage om de geschikte LED controllers te vinden. Log in en zie de prijzen om de LED controllers aan te schaffen. Nog geen account aangemaakt? Registreer gemakkelijk en snel.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 59 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 59 resultaten wordt getoond

LED dimmers en -schakelaars

In ons aanbod LED controllers hebben we een ruim aanbod LED dimmers en -schakelaars. LED dimmers en -schakelaars zijn ontworpen om enkelvoudige kleuren LED strips aan te sturen. De dimmer LED controllers worden tussen de LED-voeding en de LED strips geplaatst. Ze schakelen en dimmen de LED strip meestal met pulsbreedte modulatie (PWM-signaal). Wij bieden LED-dimmers aan als bedrade versie of als draadloze dimmers, die kunnen worden bediend via wandbediening, afstandsbediening of smartphone. Als u direct bij de lichtbron wilt schakelen, kunnen profieldimmers de oplossing zijn. Deze worden samen met LED-strips in het LED profiel geïnstalleerd en direct aangesloten aan de led strip in het profiel.

LED controllers voor meerkleurige RGB LED strips

Voor de aansturing van meerkleurige RGB LED strips is een RGB LED controller nodig. Deze controllers wordt ook aangesloten tussen de LED-voeding en de RGB LED strips en neemt het kleurbeheer voor de RGB LED-verlichting over. RGB controllers bieden de mogelijkheid om een gewenste kleur te verfijnen, kleurverlopen te genereren en de helderheid en schakeltoestand van de verlichting te regelen. Wij bieden RGB LED-controllers aan voor aansturing via PWM, DMX, DALI en WLAN, binnenkort bieden we ook ZIGBEE controllers aan. Alle RGB LED-controllers in ons assortiment hebben een geheugenfunctie en waarbij de laatst ingestelde waarde blijft behouden wanneer de verlichting wordt aan of uit wordt geschakeld. Alle led aansturingen worden via de negatieve pool aangestuurd en zijn ontworpen voor RGB LED-strips met een gemeenschappelijke positieve pool.