LED STRIPS RGBW

Met LED strips RGBW kunt u de buiten en binnen verlichten sfeervol verlichten in meerdere kleuren. Door de LED strips RGBW met de kleuren rood, groen, blauw en wit bevatten de strips ook warm witte leds.

Filter gemakkelijk in het filtermenu om snel de juiste LED strips RGBW te vinden. Door in te loggen kunt u prijzen zien en producten aanschaffen. Heeft u nog geen account gemaakt? Registreer uzelf gemakkelijk en snel.

Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Ons aanbod LED strips RGBW

We hebben een RGBW LED strip die voorzien is van 60 lichtjes per meter. Elke led bestaat uit vier chip sets met de kleuren rood, groen, blauw en wit (RGBW). De kleur van wit is in dit geval warm wit (3000K). De LED strips RGBW wordt daarom ook weleens RRGBWW LEDstrip genoemd. Het verschil tussen RGB en RGBW zit dus in de extra toevoeging van wit. Met alle benodigdheden en accessoires kunt u gemakkelijk een LEDstrip RGBW set samenstellen. In ons aanbod heeft u de mogelijkheid om IP20 en IP65 als beschermingsgraad te kiezen. IP20 is geschikt voor gebruik van binnen in droge ruimte. IP65 is geschikt voor vochtige ruimtes binnen zoals de badkamer of keuken. IP65 is ook geschikt voor buiten mits het beschermd wordt tegen regen. Zo kunt u de LED strips RGBW gebruiken voor buiten in de tuin en voor in de woning.

Toepassing LED strips RGBW

De LED strips RGBW kunnen op veel plekken worden geplaatst. Het wordt veel gebruikt voor traptreden, koofverlichting of voor sfeervolle keukenverlichting. Tevens kunnen de LED strips RGBW dienen als sfeerverlichting en nodige verlichting om goed te kunnen zien. Met de mogelijkheid om een dimmer toe te passen kunt u gemakkelijk de felheid van het licht beheren. Met het grote aanbod LED strip profielen kunt u gemakkelijk LED strips RGBW op veel ondergronden plaatsen. Bekijk bijvoorbeeld eens de mogelijk om LED strips RGBW met LED strip stucprofielen in stucwerk de plaatsen. Zo heeft u sfeervolle verlichting in stucwerk. Graag meer informatie of wilt u graag dat we met uw project meedenken? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag.