LED STRIPS RGB

De LED strips RGB met de kleuren rood, groen en blauw zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Op zoek naar een RGB LED strip 10 meter of een RGB LED strip 5 meter. Geen probleem, het aantal meters van de LED strips RGB bepaald uzelf.

Vind gemakkelijk de juiste LED strip RGB door te filteren op prijs, aantal LEDS per meter, vermogen per meter of voltage. Bekijk de prijs en bestel gemakkelijk LED strips RGB via de product pagina door in te loggen met uw account. Nog geen account aangemaakt? Registreren is heel eenvoudig.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Wat zijn LED strips RGB?

De LED strips RGB staan voor de kleuren rood, groen en blauw. Met een combinatie van deze primaire kleuren kunt u door middel van de RGB-code een kleur aangeven. Zo is de kleur rood #FF0000 en de kleur groen #00FF00. Om de kleur geel te krijgen moet u rood een groen mengen. In dit geval is de code dus #FFFF00. Simpel gezegd, met LED strips RGB worden kleuren gemengd zoals dat ook met verf gebeurd. Gelukkig hoeft u deze codes niet te kennen. Met LED controllers kunt u de LED strips RGB aansturen. Zo kunt u gemakkelijk de gewenste kleur instellen voor het juiste moment. Zo heeft u een RGB LED strip met afstandsbediening waarmee gemakkelijk de felheid en kleur bepaald kan worden.

Toepassing van LED strips RGB

Met een groot aanbod LED strip profielen kunt u de LED strips RGB op veel plekken en ondergronden aanbrengen. U kunt bijvoorbeeld de LED strips RGB inbouwen zodat het één geheel blijft. Maar ook met LED stucprofielen kunt u de LED strips RGB toepassen in stucwerk. De toepassing van LED strips RGB kan dus gedragskenmerken verhogen. Een LED strip RGB is zeer geschikt om verschillende momenten te beïnvloeden. Iedere kleur heeft namelijk weer een andere uitwerking op het gedrag. Blauw verhoogt bijvoorbeeld kalmte en geel verhoogt bijvoorbeeld vrolijkheid en humor.