LED STRIP PROFIELEN

LED strip profielen zorgen voor een gelijkmatige lichtverdeling van de LED strips. De LED profielen dienen als drager van de LED strips en worden vaak gebruikt wanneer verlichting in het zicht wordt geplaatst. Met de verschillende covers van de LED strip profielen zijn de aparte ledjes niet meer te zien. Hierdoor zorgen de LED strip profielen voor een strakke, professionele en eigentijdse uitstraling.

Filter gemakkelijk tussen het grote aanbod LED strip profielen. We hebben namelijk glasprofielen, hoekprofielen, muurprofielen, plafondprofielen en inbouw led profielen. Ook kun je gemakkelijk op prijs, lengte en kleur filteren. Door in te loggen kun je de prijzen zien en LED strip profielen bestellen. Nog geen account? Registeren kan gemakkelijk en snel.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 77 resultaten wordt getoond

Aluminium LED strip profielen

De aluminium LED strip profielen zorgen voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur bij LED strip. Aluminium neemt verschillende functies over, zowel technisch als esthetisch. Ze worden vooral gebruikt om de warmteafvoer van LED-strips te garanderen of te verbeteren. Als LED-strips in een profiel worden geïnstalleerd, kunnen de strips hun warmte rechtstreeks op het metalen oppervlak van de profielen overbrengen. Deze passieve koeling van de LED-strips verlengt de levensduur.

Type afdekkappen van LED strip profielen

Alle LED strip profielen worden geleverd met een diffuse (matte) of heldere afdekkap. Een heldere afdekkap laat meer licht door dan een diffuse afdekkap maar de ledjes zijn goed zichtbaar. Een LED strip profiel met een heldere afdekkap is daardoor zeer geschikt voor toepassingen waarbij het profiel niet in het zicht is geplaatst (indirecte verlichting). Een diffuse afdekkap zorgt voor een fraaie homogene uitstraling van het licht. Het is soms mogelijk dat bij de lagere profielen in combinatie met een diffuse afdekkap, de individuele LEDs soms nog wel zichtbaar kunnen zijn. Dat heeft te maken met de hoogte van het LED profiel, de gebruikte afdekkap en de gebruikte LED strip. Voor een gedegen advies hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Toepassingsgebieden LED strip profielen

We hebben een variërend totaal aanbod LED strip profielen. Wist u bijvoorbeeld dat HET LED HUIS de grootste collectie van Nederland heeft? U heeft de keuze uit meer dan 70 verschillende profielen. Voor elk project is er wel een geschikt profiel leverbaar. We hebben opbouw LED strip profieleninbouw LED strip profielen en LED stucprofielen. Maar ook met montagetoebehoren, eindkappen en bevestigingsmiddelen hebben we een ruim aanbod LED strip profiel accessoires. Door het grote assortiment van HET LED HUIS heeft u altijd de gewenste LED strip profielen.