LED STRIPS 220V

Het grootste voordeel van LED strips 220v is dat de LED strip gelijk op het stroomnet aangesloten kan worden zonder LED controllers. Hoe hoger het voltage des te meer kracht de LED strip heeft. Met de LED strips 220v kunt u dus met recht spreken van een krachtige LED strip.

Filter gemakkelijk op prijs en de kleur van de LED strips 220v. Met een account kunt u de prijzen zien en de LED strips 220v aanschaffen. Nog niet geregistreerd? Maak gemakkelijk en snel een account aan.

Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Ons aanbod LED strips 220v

De LED strip 220v is waterdicht en daardoor geschikt voor buitentoepassingen. Overweeg dus om de tuin sfeervol te verlichten met waterdichte LED strips 220v. Het verlengt uw buitenleven in de tuin en geeft de tuin een extra luxe uitstraling. Niks voor niks kiezen steeds meer mensen voor LED strips 220v voor buiten. Maar natuurlijk hebben we ook een groter aanbod LED strips. We hebben bijvoorbeeld naast LED strips 220v ook LED strips van 12v en 24v. Graag hulp bij het zoeken naar de geschikte LED strip of graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag met deskundig advies.

LED strip aansluiten op 220v

Een LED strip aansluiten op 220v is heel gemakkelijk. Door hoge voltage heeft het genoeg kracht om maximaal 50 meter te verlichten met een ledstrip 220v. Door de LED strip 220v te combineren met een dimmer kunt u ook de LED strip in licht verstellen. Zo kunt u op donkere winterdagen meer licht brengen en voor zomerse avonden een gezellig sfeerlichtje. Neem dus eens een kijkje bij onze LED strips accessoires om de mogelijkheden voor LED strips 220v te bekijken. Wist u bijvoorbeeld ook dat de LED strips 220v in veel LED strip profielen past? Met het diverse aanbod profielen kunt u LED strips op veel ondergronden en plekken aanbrengen. Door onze grote diversiteit aan lineaire lichtoplossingen hebben we voor bijna elk project een passend product.