LED STRIPS ACCESSOIRES

We hebben een divers aanbod LED strips accessoires zoals een LED strip connector, een LED strip dimmer en een LED strip clip. Hierdoor kunt u een LED strip gemakkelijk verbinden, dimmen en monteren.

Door in te loggen kunt u de prijzen zien en de LED strips accessoires aanschaffen. Heeft u nog geen account? Registreren kan gemakkelijk en snel.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

LED strip dimmer

Met de LED strip dimmer 220v kan er maximaal 50 meter worden gedimd. Ideaal wanneer er grote afstanden gedimd moeten worden. Denk hierbij aan de borders van een tuin of een lange gang in een gebouw. Met een mini dimmer kan LED gemakkelijk worden beheerd. Maak het licht feller tijdens donkere winteravonden of zet de LED strip dimmer zachtjes aan voor een gezellige sfeer tijdens warme zomerdagen. Zo kunnen de LED strips naast licht ook sfeer brengen.

LPA connector

Een LPA connector wordt gebruikt om twee stukken LED strip met elkaar te verbinden. Een veel gebruikte LED strip accessoire. Met de LPA connector kunnen er twee 220v LPA LED strips met elkaar worden verbonden. Voor hoeken kan er worden gekozen voor een LED strip hoek connector. Echter zijn er ook LED strip hoekprofielen om een LED strip te plaatsen in een hoek. Graag meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We geven u graag deskundig advies en denken graag met u mee.

LED strip clip

Met een LED strip clip kunt u gemakkelijk een LED strip bevestigen. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een LED strip bevestigen op hout of andere ondergronden. Een LED strip monteren is heel gemakkelijk met een LED strip montage clip. U kunt ook overwegen om LED strip profielen te gebruiken om de LED strips in de plaatsen. Toch liever alleen een LED strip monteren, gebruik dan de LED strip clip.