LED TRAPVERLICHTING CONTROLLERS

We hebben een divers aanbod LED trapverlichting controllers met elk specifieke kenmerken. De LED trapverlichting controllers zorgen ervoor dat de traptreden automatisch worden verlicht wanneer u de trap opgaat of afgaat. Dit kan trede voor trede of als geheel aangaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen u graag met deskundig advies en denken graag met u mee.

Door in te loggen kunt u de prijzen zien en de LED trapverlichting controllers aanschaffen. Nog niet geregistreerd? Maak gemakkelijk en snel een account aan.

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

We hebben een divers aanbod LED trapverlichting controllers met elk specifieke kenmerken. De LED trapverlichting controllers zorgen ervoor dat de traptreden automatisch worden verlicht wanneer u de trap opgaat of afgaat. Dit kan trede voor trede of als geheel aangaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen u graag met deskundig advies en denken graag met u mee.

Interactieve LED trapverlichting: een geweldige toevoeging aan je huis!

Met onze LED-trapverlichting controllers kunt u uw trapverlichting volledig automatisch activeren wanneer u op de trap stapt. Het visuele hoogtepunt is het geleidelijke inschakelen van de verlichting: stap voor stap volgt het licht u de trap op of af. Daarbij combineren de bedieningselementen van SEQUA drie voordelen tegelijk:

Stijlvol: Onze LED-sturing activeert de verlichting stap voor stap – een effect dat u telkens weer zal bekoren.

Veilig: Automatisch ingeschakeld via de bewegingssensoren brengen de besturingseenheden stap voor stap licht in donkere trappen.

Zuinig: De trapverlichting wordt alleen geactiveerd wanneer u deze nodig heeft – dankzij de geavanceerde sensortechnologie.

Welke trap u ook wilt verlichten – met LED-strips of LED-spots, open vrijdragende trap of klassieke betonnen trap: met de SEQUA LED-trapverlichting regelaars bereikt u altijd een effectief resultaat dat de gasten zal verbazen. Als je op zoek bent naar een manier om je huis op een unieke en interessante manier te verlichten, dan is interactieve LED trapverlichting misschien wel de perfecte oplossing voor jou. Deze innovatieve verlichtingsoptie combineert de voordelen van LED-verlichting met slimme sensortechnologie om een verlichtingsoplossing te creëren die niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en modern is.

LED trapverlichting is niet alleen helderder en duurzamer dan traditionele verlichting, maar is ook veel energiezuiniger. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge energierekeningen en tegelijkertijd het milieu ontlast. Bovendien gaat LED-trapverlichting langer mee dan traditionele trapverlichting, waardoor het een investering is die zich op de lange termijn zeker terugbetaalt.

Verschillende soorten trap verlichting besturingen

Afhankelijk van het aantal te verlichten treden, de te gebruiken LED-verlichting en uw persoonlijke eisen en wensen, zijn er verschillende soorten led trapverlichting aansturingen – de volledige uitrusting is echter voor alle eenheden identiek: Wij leveren de besturingseenheden altijd in een compleet pakket met passende bewegingssensoren, een krachtige voedingseenheid, 10 m sensorkabel en een gedetailleerde bedieningshandleiding.

Voor de verlichting van trappen zijn zowel LED-strips onder de treden als LED-spots op de trapbomen of de muur mogelijk. Dankzij de universele ingang van de SEQUA-besturingen bent u niet gebonden aan een bepaalde LED-bedrijfsspanning – lichtbronnen van 10 V tot 24 V met maximaal 500 mA stroomverbruik kunnen rechtstreeks op de trapverlichting worden aangesloten. Of het nu gaat om een open vrijdragende trap, een gesloten klaptrap of een klassieke betonnen trap – voor elk type trap kan de juiste LED-lichtbron worden gebruikt.

Deze flexibiliteit maakt de lichtoplossing natuurlijk ook interessant voor gangen, hallen en andere paden! Speciaal voor de looplichtverlichting van trappen in buitenterreinen hebben wij een speciale Outdoor control unit set verlichtingsoplossing voor buitentrappen samengesteld. Deze bevat in plaats van de binnensensoren waterdichte lichtbarrières voor buiten, of magneetcontacten voor poorten en ingangen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

LED trapverlichting met sensor: veiligheid en gemak

Met LED trapverlichting met sensor kun je je trapverlichting automatisch laten inschakelen zodra je de trap betreedt. Dit zorgt niet alleen voor een betere veiligheid, maar biedt ook extra gemak. Je hoeft niet langer op zoek te gaan naar de lichtschakelaar in het donker of je zorgen te maken dat je struikelt omdat de verlichting niet is ingeschakeld.

Trede verlichting: een stijlvolle toevoeging

Trede verlichting is een stijlvolle en elegante toevoeging aan elke trap. Door gebruik te maken van LED-strips of kleine LED-armaturen langs de rand van elke trede, kun je een subtiel en elegant lichtaccent toevoegen aan je trap. Deze verlichtingsoptie kan ook helpen bij het verbeteren van de veiligheid door het creëren van betere zichtbaarheid en het verminderen van mogelijke struikelgevaren.

Trapverlichting met LED-strips: veelzijdig en creatief

Trapverlichting met LED-strips biedt veelzijdigheid en creatieve mogelijkheden. Door LED-strips te gebruiken, kun je niet alleen de trap verlichten, maar ook interessante lichtpatronen creëren. Dit kan een leuke en unieke toevoeging zijn aan je interieur, vooral als je verschillende kleuren of kleurtemperaturen gebruikt.

Trede verlichting en trapverlichting met LED-strips bieden ook creatieve en veelzijdige opties voor het personaliseren van je verlichtingsoplossing. Kortom, LED trapverlichting is een slimme en stijlvolle keuze voor elk huis.