LED TRAPVERLICHTING KABELS EN TOEBEHOREN

In deze categorie hebben we LED trapverlichting kabels en toebehoren. We hebben bijvoorbeeld een behuizing voor de M55 sensor. Deze kan worden gebruikt om de sensor in te bouwen wanneer u geen beschikking heeft over de inbouwdoos.

Neem contact met ons op wanneer u graag meer informatie wilt over de LED trapverlichting kabels en toebehoren. Door in te loggen kunt u de gunstige prijzen zien en de producten aanschaffen. Nog geen account aangemaakt? Maak dan gemakkelijk een account aan.

Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Trapverlichting met sensor

Wanneer u trapverlichting met een sensor aanschaft wordt de trap verlicht wanneer de sensor beweging ziet. Trapverlichting met een bewegingssensor is zeer geschikt wanneer u in het donker de trap opgaat en afgaat. Omdat de lichten aan gaan bij beweging hoeft u niet met de hand het licht te bedienen en heeft u de handen vrij. Ideaal wanneer u de wasmand naar boven of beneden wilt brengen. Daarnaast geeft het ook een luxe uitstraling. Per trede verlicht of de hele trap verlichten wanneer de sensor beweging ziet is wellicht nog mooier en luxer dan LED trapverlichting dat constant aan staat. Bekijk bijvoorbeeld eens dit filmpje over LED trapverlichting waarin de verschillende mogelijkheden zichtbaar zijn. Graag meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de contactpagina, we denken graag met u mee.

Behuizing voor LED trapverlichting kabels en toebehoren

Met de behuizing voor een M55 sensor kan de schemersensor netjes worden ingebouwd. Dit kan gebruikt worden wanneer u geen beschikking heeft over een inbouwdoos. Het is goed om te weten dat de sensoren niet worden meegeleverd. De mooi afgewerkte behuizing voor de sensor is mooi afgewerkt waardoor de sensor niet opvalt. Wel zo mooi bij luxe LED trapverlichting. Naast de behuizing voor sensoren hebben we ook andere LED trapverlichting accessoires met bijvoorbeeld een verlengkabels voor de uitwisseling van besturingsinformatie.