LED PROFIEL ACCESSOIRES

We hebben een ruim aanbod LED profiel accessoires zoals montageprofielen, eindkappen en bevestigingsmiddelen. Tevens hebben we afdekkingen en ophangingen voor verschillende LED profielen. Een LED strip ophangen met een montageprofiel of een LED strip verbinden? Het kan allemaal gemakkelijk en snel met onze LED profiel accessoires.

Filter gemakkelijk op prijs, lengte, soort en kleur. Graag een prijsaanvraag ontvangen of producten bestellen? Maak gemakkelijk een account aan. Zo krijgt u altijd advies op maat en een scherpe prijs.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 240 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 240 resultaten wordt getoond

Montageprofiel

Op zoek naar een montageprofiel? We hebben een groot assortiment aluminium montageprofielen en overige benodigdheden. We hebben bijvoorbeeld ook diverse eindkapen voor een LED line. Om u te helpen hebben we op de productenpagina’s van montageprofielen alle benodigde accessoires bijgevoegd. Denk hierbij aan eindkappen en verbindingsstukken. Zo kunt u gemakkelijk elk project uitvoeren. LED on line, LED line inbouwspot, LED strip knippen en verbinden, met ons assortiment is veel mogelijk.

LED strip ophangen

We krijgen vaak de vraag: ‘hoe moet je LED strips ophangen?’. Gelukkig kunt u met ons grote aanbod LED profiel accessoires gemakkelijk een LED strip ophangen. Filter gemakkelijk in ons filtermenu op ‘LED STRIP plafond profiel’ en een LED strip ophangen is een fluitje van een cent. Met de informatie en bijgevoegde foto’s op de product pagina kunt u gemakkelijk lezen hoe u een LED strip moet ophangen. Graag alsnog iets mee informatie over een LED strip ophangen? Neem contact met ons op via de contactpagina. We helpen graag met deskundig advies voor uw specifieke project.

LED strip verbinden

Een LED strip verbinden kan zeer gemakkelijk. We hebben een groot aanbod verbindingsstukken om de LED strip te verbinden. Met ons assortiment kunt u een LED strip verbinden met rechthoekige verbindingsstukken of een verbindingsstuk in een hoek met 90 graden. U kunt dus gemakkelijk een LED strip verbinden in de hoek. U kunt ook een inbouw LED strip verbinden met inbouw profiel verbindingsstukken. Met ons grote assortiment heeft u altijd het juiste verbindingsstuk. U kunt gemakkelijk filteren in ons grote assortiment om snel en gemakkelijk de geschikte LED strip te verbinden. Graag meer advies of hulp bij uw zoektocht? Neem gerust contact met ons op, we helpen graag met deskundig advies.