Bel ons: +31 (0)53 2304515
Email – [email protected]

THE LINEAR LIGHTING COMPANY

INTERACTIEVE
Led Trapverlichting

Waarom LED trapverlichting?

Licht in het donker

Een chique verschijning!

led-trap-controller-home

LED TRAPCONTROLLER KIEZEN

led-trap-controller-home

De led trapcontroller “Home” kenmerkt zich door zijn eenvoudige bediening. Hij is volledig voorgeprogrammeerd en zit in de complete set met twee geschikte bewegingssensoren en een krachtige voeding. Gewoon uitpakken en aan de slag gaan.

LED-TRAP-CONTROLLER-ADVANCED

De nieuwe “Advanced ” led trapcontroller met verhoogde schakelcapaciteit is ook geschikt voor lange trappenhuizen in oude gebouwen en biedt u de meest gevraagde functies van de LED-trappenverlichting tegen een concurrerende prijs-prestatieverhouding.

 
led-trap-controller-professional

Maximale prestaties, flexibiliteit en maximaal maatwerk. De “Professional” led trapcontroller is geschikt voor veeleisende projecten waarbij een hoge mate van instelbaarheid een vereiste is.

 

De technologie kort uitgelegd

Een led trap controller en interactieve led trapverlichting zijn twee belangrijke componenten voor een moderne en stijlvolle trap. Deze innovatieve oplossingen maken het mogelijk om de verlichting van uw trap aan te passen aan uw eigen voorkeuren en bieden een scala aan creatieve mogelijkheden om uw interieur te verbeteren.

De led trap controller is een intelligent stuk techniek dat speciaal is ontworpen om de verlichting van uw trap aan te sturen en te regelen. Met een led trap controller kunt u de helderheid, lichtintensiteit en de effecten van uw trapverlichting aanpassen en afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren. 

Interactieve led trapverlichting gaat nog een stap verder. Dit type verlichting maakt gebruik van sensoren en andere om interactief en responsief te zijn op de bewegingen van mensen op de trap. Wanneer u bijvoorbeeld de trap oploopt, zal de verlichting automatisch oplichten en zich aanpassen aan uw bewegingen. Dit zorgt niet alleen voor een unieke visuele ervaring, maar ook voor extra veiligheid tijdens het gebruik van de trap.

Kortom, een led trap controller en interactieve led trapverlichting bieden tal van voordelen voor zowel het esthetische aspect als de functionaliteit van uw trap. Deze innovatieve oplossingen kunnen helpen om uw interieur te transformeren en een unieke en indrukwekkende sfeer te creëren. Daarnaast kunnen deze systemen ook bijdragen aan de veiligheid en het gebruiksgemak van uw trap, waardoor u meer gemoedsrust hebt en meer comfortabel gebruik kunt maken van uw trap.

Een led trapverlichting installatie bestaat typisch altijd uit 3 hoofd onderdelen.

led-trap-controller-home

EEN LED TRAPCONTROLLER

Het centrale element van de sensorgestuurde trappenhuisverlichting is de LED-stuureenheid. De bewegingssensoren en de LED’s zijn hierop aangesloten en worden via een gemeenschappelijke voeding van stroom voorzien.

LED VERLICHTING

Voor trapverlichting kunnen zowel LED-spots als LED-strips worden gebruikt. In onze winkel bieden wij u een selectie van hoogwaardige en op compatibiliteit geteste verlichting soorten.  

BEWEGINGSSENSOREN

Twee bewegingssensoren activeren de trapverlichting wanneer de trap wordt betreden. De sensor vereist geen reflectoren geen ontvanger aan de andere kant van de trap.

 

ACCESSOIRES

Er zijn een aantal accessoires beschikbaar die de installatie helemaal compleet maken en het gebruiksgemak verhogen

schemersensor

SCHEMERSENSOR

De schemersensor zet onze LED-stuureenheden overdag in een energiebesparende standby-stand en deactiveert het sensor gestuurde automatische systeem. 

SCHEMERSENSOR AFDEKRAAM

SCHEMERSENSOR AFDEK RAMEN

Met de afdekking kunt u de schemersensor in 60 mm-schakeldozen installeren. Verkrijgbaar in wit kunststof, aluminium of in de nauwkeurig CNC gefreesde M/55-uitvoering voor een harmonieuze integratie in standaard schakelaar programma’s. SCEH

PIR DETECTOR

Deze aanwezigheidsmelder, gemaakt van hetzelfde materiaal als onze M/55-bewegingssensoren, past harmonieus in het totaalbeeld en houdt uw trapverlichting actief zolang er mensen op de trap aanwezig zijn. 

AANSLUITSCHEMA VOORBEELD

led-trapverlichting-aansluitschema

WAT ZIJN DE CONTROLLER EIGENSCHAPPEN?

Hieronder is een duidelijk overzicht weergegeven van de eigenschappen van elk type led trap controller. Zo kom je precies te weten welke controller het beste bij je past.

SpecificatiesHomeAdvancedProfessional
Ingangsspanning (V):10 - 24V.10 - 24V.10 - 24V.
Looplichteffect:✓ (kan worden gedeactiveerd)✓ (kan worden gedeactiveerd)✓ (kan worden gedeactiveerd)
Sfeerverlichting:✓ STANDAARD (tot 4 LED-uitgangen)✓ STANDAARD (tot 4 LED-uitgangen)✓ PRO, via contact uitschakelbaar (tot 4 LED-uitgangen)
Continu lichtschakelaar aansluiting:
Aansluiting schemersensor:
Zacht-aan / Zacht-UIT:(4K)
In- en uitschakelsnelheid:InstelbaarInstelbaarInstelbaar
In- en uitschakelvertraging:InstelbaarInstelbaarInstelbaar
Ingangsspanning (V):10 - 24V.10 - 24V.10 - 24V.
LED-uitgangen (niveaus):tot 1620 (uitbreidbaar tot 26)20 (uitbreidbaar tot 26)
LED-uitgangsvermogen:400 mA / kanaal (6,3 A totaal)500 mA / kanaal (10 A totaal)500 mA / kanaal (10 A totaal)
Instapverlichting:
Snelstartfunctie:
Verwijderbare LED-aansluitklemmen:
Aansluiting op domotica:✓ (AAN, UIT, aanwezigheidsmelder)
Aansluiting aanwezigheidsmelder:
Instelbare LED-helderheid (stapverlichting):✗ Vast✗ Vast✓ Individueel verstelbaar
Instelbare LED-helderheid (omgevingsverlichting):✗ Niet beschikbaar✗ Vast✓ Individueel verstelbaar
Modus voor niet-dimbare lampen:
Uitgebreide sensorkalibratie:
Dimensie:162 x 90 x 75 mm162 x 90 x 75 mm162 x 90 x 75 mm
Divisie-eenheden:9 TE9 TE9 TE
Automatische sensortypeherkenning:Ja (PIR, fotocellen, deurcontacten)
Uw B2B partner.

Voor Professionele Led Profiel Oplossingen

Gunstige Prijzen

Alle producten scherp geprijst

Minimaal 2 Jaar Garantie

Op sommige zelfs 5 jaar

100% Veilig Afrekenen

PayPal / Ideal/ Op Rekening