LED TRAPVERLICHTING ACCESSOIRES

We hebben een divers aanbod LED trapverlichting accessoires die geschikt zijn voor de LED trapverlichting controllers en schemersensoren.  Denk hierbij aan een afdekplaat en behuizing voor de sensor. Of de DIN rail om de trap controller te bevestigen.

Log in met uw account om de prijzen te zien en de LED trapverlichting accessoires aan te schaffen. Nog geen account geregistreerd? Maak gemakkelijk en snel een account aan.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Ons aanbod LED trapverlichting accessoires

Met veel accessoires voor LED trapverlichting is het aanbrengen van LED strips en de LED trapverlichting controllers gemakkelijker. We hebben bijvoorbeeld een bus-conencter om de LED trapverlichting controllers “Advanced 4020” en “Professional 9020” met elkaar te verbinden. Maar we hebben ook LED trapverlichting accessoires voor schermsensoren zoals afdekplaten en behuizing. Met ons diverse aanbod is het aanbrengen van LED trapverlichting gemakkelijk. Graag meer advies over onze LED trapverlichting accessoires of wilt u graag dat we met u meedenken? Neem contact met ons op via de contactpagina. We geven u graag deskundig advies.

Alles voor de schemersensor

Naast de schemersensor voor de trap hebben we ook een afdekplaat en behuizing voor de sensor. Zo heeft u alles voor de schemersensor en is het mogelijk om de sensor in te bouwen. Met de schemersensor kan de trap automatisch aangaan wanneer het donker wordt. Zo kunt u veilig in het donker de trap op- en afgaan. Want naast de luxe uitstraling van de trap zorgt LED trapverlichting ook voor een veilige situatie. Met de energiebesparende stand-by modus voor overdag is de schemersensor ook nog eens goed voor de energierekening en het milieu. Houdt er wel rekening mee dat de schemersensor niet afgedekt moet worden en ook niet blootgesteld mag worden aan direct zonlicht. Wilt u graag meer weten over de schemersensor en bijbehorende accessoires zoals de afdekplaat en behuizing? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)53 2304515 of te mailen naar [email protected]. We geven u graag deskundig advies.