SCHEMERSENSOR

20,58 Exclusief BTW

De schemersensor schakelt onze LED trapcontrollers overdag in een energiebesparende standby-modus waarbij de led trapverlichting functies tijdelijk worden uitgeschakeld. Wanneer het donker wordt zal het systeem weer worden ingeschakeld.

Aantal

De schemersensor schakelt onze LED-regeleenheden overdag in een energiebesparende standby-modus. Naast de automatische lichtfunctie is het doorlopende en omgevingslicht overdag uitgeschakeld om onnodig energieverbruik met voldoende omgevingshelderheid te voorkomen. Wanneer de duisternis valt – met een instelbare drempel – wordt de besturingseenheid opnieuw ingeschakeld en worden alle functies opnieuw geactiveerd.

De sensor wordt geleverd in een bijzonder robuuste versie. De sensor is dus behuisd in een stevige plastic behuizing, die het beschermt tegen aanraking en beschadiging. Ook vergemakkelijkt de behuizing de installatie van de sensor, aangezien slechts een gat van 9 mm moet worden voorzien voor montage. De montage kan overal op de trap of in de kamer worden uitgevoerd, zolang de sensor niet wordt afgedekt of wordt blootgesteld aan direct zonlicht.

De sensor kan ook worden ingebouwd in een bijpassende behuizing inclusief een passende afdekkap.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SCHEMERSENSOR” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *