LED STUCPROFIELEN

Met een LED stucprofiel kunt u LED strips op nette wijze verwerken in stucwerk. Zo heeft u een strakke lichtlijn in een gestucte muur of plafond. Dit geeft een zeer luxe en fraaie uitstraling. Met ons gevarieerde assortiment LED stucprofielen kunnen er ook koofcreaties in wanden en plafonds worden gemaakt. Laat je dus inspireren door ons grote aanbod LED stucprofielen.

Filter gemakkelijk op prijs, aanbiedingen en LED stucprofielen die op voorraad zijn. Login om te bestellen of vraag een prijsopgave aan via een formulier. Heeft u nog geen account aangemaakt? Een account registreren kan gemakkelijk en snel.

Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Toepassing LED stucprofiel

Met een LED stucprofiel kunt u creatieve lichtoplossingen tot stand brengen in nieuwbouw en renovatiebouw. Een LED stucprofiel wordt in het stucwerk van de wand of het plafond geplaatst. Hierdoor ontstaat er een strak en naadloos geheel ontstaat. Op deze wijze kunt u zonder moeilijke timmerconstructies een lichtkoof realiseren. De LED strips kunnen direct in de LED stucprofielen worden geplaatst met behulp van zelfklevende magneetbanden. Hierdoor is de ledverlichting eenvoudig aan te brengen in een LED stucprofiel.

Ons aanbod LED stucprofielen

Onze LED stucprofielen zijn voor het grootste deel van de LED strips geschikt. De LED profielen zijn met of zonder draagconstructie te verwerken. Een draagconstructie is afhankelijk van de plek waar je de LED stucprofielen wilt plaatsen. Je kunt de LED stucprofielen namelijk op veel plekken in het stucwerk aanbrengen. Denk hierbij aan een koof. Of plaats LED stucprofiel aan de boven- en onderkant van een gestucte muur voor een zeer luxe uitstraling. Door de beschikbaarheid van flexibele profielen is het mogelijk om gebogen lichtkoven te maken zonder ingewikkelde constructies. Kortom, met ons grote en variërende aanbod LED stucprofielen heb je altijd wel de geschikte ledverlichting in stucwerk. Dé perfecte combinatie van stucwerk en LED verlichting.