LED STUCPROFIEL SNL FLEX

91,83 Exclusief BTW

Met het SNL Flex profiel zijn op eenvoudige wijze gebogen koofcreaties te maken in wanden en plafonds, zonder de toepassing van ingewikkelde timmerconstructies.

(5 klantbeoordelingen)

Toevoegen aan winkelwagen

Gebogen led strip stuc profiel voor koofverlichting
LED STUCPROFIEL SNL FLEX 91,83 Exclusief BTW
Aantal
Gebogen led strip stuc profiel voor koofverlichting
LED STUCPROFIEL SNL FLEX
91,83 Exclusief BTW

Met het SNL Flex profiel zijn op eenvoudige wijze gebogen koofcreaties te maken in wanden en plafonds, zonder de toepassing van ingewikkelde timmerconstructies. Dit SNL Flex profiel is te gebruiken in combinatie met een eenvoudige draagconstructie (rachelwerk). Dit LED stucprofiel is te combineren met LED strips tot een maximale breedte van 12mm. Met het SNL Flex profiel zijn op eenvoudige wijze gebogen koofcreaties te maken zonder de toepassing van ingewikkelde timmerconstructies. De LED strips zijn eenvoudig en direct in het profiel te plaatsen met behulp van zelfklevend magneetband.

 • Lengte 2 meter.
 • Geschikt voor 12,5 mm gipsplaat/ plaatmateriaal.
 • LED strips tot 12mm breedte passen in het LED stucprofiel.
 • Perfect toe te passen bij koofverlichting.
 • Afstand van de overhang: 20mm, 30mm, 40mm, 50mm, 60mm, 70mm of 80mm.
 • We raden aan om de LED strip met behulp van de zelfklevende magneetband in het profiel te plaatsen.

Extra informatie

Afstand Overhang: Geen keuze gemaakt

20 mm, 30 mm, 40 mm, 50 mm, 60 mm, 70 mm, 80 mm

5 beoordelingen voor LED STUCPROFIEL SNL FLEX

 1. Noud Kuijpers

  Dit profiel paste perfect bij mijn 12,5 mm gipsplaat. De variabele overhangafstand was handig voor mijn project. Al met al een uitstekende keuze

 2. Joris Koster

  De aanpasbaarheid van de overhangafstand is een duidelijk pluspunt, met opties variërend van 20 mm tot 80 mm. Het maakte het mogelijk om precies de gewenste lichtspreiding te bereiken.

 3. Niels

  Het product wordt momenteel alleen geleverd in een lengte van 2 meter, wat niet ideaal is voor kleinere projecten. Kortere lengte-opties zouden handig zijn. Daarnaast kunnen meer gedetailleerde installatie-instructies en tips voor beginners nuttig zijn voor mensen die voor het eerst met dit soort projecten werken. voor de rest een perfect product

 4. Eva

  Goede kwaliteit Eenvoudige installatie

 5. Hendrik

  De installatie verliep soepel, maar het is belangrijk om de juiste draagconstructie (rachelwerk) te hebben, zoals aanbevolen. Het profiel past uitstekend bij 12,5 mm gipsplaat en plaatmateriaal. De LED-strips tot 12 mm breedte passen moeiteloos in het profiel, en de zelfklevende magneetband houdt ze stevig op hun plaats. De afstand van de overhang is instelbaar op 20 mm, 30 mm, 40 mm, 50 mm, 60 mm, 70 mm of 80 mm, waardoor je veel ontwerpvrijheid hebt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *