LED STUCPROFIEL DSL

66,52 Exclusief BTW

Dit LED STUCPROFIEL DSL is een LED strip profiel dat te verwerken is in gipsplafonds. Het LED stucprofiel sluit naadloos aan op de gipsconstructie.

(8 klantbeoordelingen)

Toevoegen aan winkelwagen

stuc led profiel dsl
LED STUCPROFIEL DSL 66,52 Exclusief BTW
Aantal

Kies hier uw accessoires

stuc led profiel dsl
LED STUCPROFIEL DSL
66,52 Exclusief BTW

Dit profiel is te gebruiken in combinatie met een eenvoudige draagconstructie (rachelwerk). Dit profiel is te combineren met led strips tot een maximale breedte van 12mm. Met het DSL profiel zijn op eenvoudige wijze verlichte koof creaties te maken zonder de toepassing van ingewikkelde timmerconstructies. De led strips zijn direct in het profiel te plaatsen met behulp van magneetband zodat deze eenvoudig zijn aan te brengen

 • Lengte 2 meter
 • Geschikt voor 12,5 mm gipsplaat
 • LED strips tot 12mm breedte passen in het led stuc profiel.
 • Perfect toe te passen bij koofverlichting.
 • Door de led strip locatie in het profiel te variëren kan optimale lichtreflectie worden bereikt.
 • We raden aan om de led strip met behulp van de magnetische strip in het profiel te plaatsen.

8 beoordelingen voor LED STUCPROFIEL DSL

 1. Oliver Mitchell

  The DSL profile made upgrading my lighting great. Installation was a easy. The only thing I’d wish for is more length options for smaller projects. Overall, a great product!

 2. Diego

  Dit profiel was fantastisch voor mijn snelle verlichtingsupgrade. De lengte was perfect voor mijn project, icm het 12,5mm gips plaat Led strips erin plakken is een precies werkje maar goed te doen.

 3. Mark

  Top product! We hebben nu verschillende projecten gedaan met klanten. Scheelt een hoop tijd omdat je geen ingewikkelde hout of gipsconstructies hoeft te maken,

 4. Hannah Schneider

  Das selbstklebende Magnetband erleichterte die Befestigung der LED-Streifen erheblich. Das Profil selbst war stabil und sorgte dafür, dass die Streifen an Ort und Stelle blieben.

 5. Natalia de Vos

  Uitstekend voor beginners!

 6. Marco Kooijman

  Slim en effectief!

 7. Robin

  De installatie was eenvoudig en bood veel speelruimte voor ons creatieve lichtontwerp. We hebben geeen problemen gehad met het plaatsen van de LED strips, en de resultaten waren verbluffend mooi. Tip: Wel even het profiel goed schoonmaken anders plakken de strips soms niet goed,

 8. Sophia Müller

  Das DSL-Profil hat meine Erwartungen übertroffen. Die Installation war unkompliziert, und die LED-Streifen ließen sich problemlos einsetzen. Die Möglichkeit, den Standort der LED-Streifen im Profil anzupassen, sorgte für eine perfekte Lichtverteilung. Sehr empfehlenswert!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *