LED TRAPVERLICHTING

Geef uw trap een extra uitstraling door de trap te verlichten met LED trapverlichting. Het geeft niet alleen een luxere uitstraling maar zorgt ook nog eens voor veiligere situaties. In het donker kunt u gemakkelijk de traptreden zien, wel zo veilig!

Log in om de prijzen te zien en LED trapverlichting benodigdheden aan te schaffen. Nog geen account? Maak gemakkelijk en snel een account aan.

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Toont alle 8 resultaten

Maak de trap veiliger met LED trapverlichting

Door LED trapverlichting toe te passen creëert u een veiligere situatie. U loopt immers nooit meer in het donker op de trap. Er kan voor gekozen worden dat elke traptrede wordt verlicht wanneer er iemand op de traptrede staat. Dit kan door een LED strip onder de traptrede of verlichting in de zijkant van de trap. De gehele trap gewoon constant verlichten is ook mogelijk. Graag advies over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina, we geven u graag deskundig advies en denken graag met u mee. Bekijk bijvoorbeeld eens deze video over de mogelijkheden van LED trapverlichting om inspiratie op te doen. In dit filmpje kunt u zien wat er mogelijk is op gebied van LED trapverlichting.

Soorten LED trapverlichting

Er zijn veel verschillende soorten LED trapverlichting. Er zijn diverse LED strips die de kleur en felheid bepalen. Tevens zijn er ook veel verschillende mogelijkheden om LED trapverlichting te gebruiken. De LED trapverlichting kan onder elke traptrede worden geplaatst maar ook op andere plekken. De LED trapverlichting kan op de trap worden geplaatst met opbouw LED profielen of in de traptreden worden geplaatst met inbouw LED profielen. De controllers zijn uitgevoerd in een DIN rail behuizing waardoor deze netjes is te monteren op een DIN rail system. Laat u adviseren door onze specialisten over de mogelijkheden. Welpen u graag met deskundig advies en denken graag met u mee over de mogelijkheden van LED trapverlichting.