BUS-CONNECTOR

8,18 Exclusief BTW

Deze verbindingskabel maakt de uitwisseling van besturingsinformatie tussen de besturingseenheden mogelijk (“Advanced 4020” en “Professional 9020”). Vanaf nu kan een enkele schemeringssensor gelijktijdig worden gebruikt op verschillende besturingseenheden; volledig automatisch en zonder aanvullende configuratie.

Aantal

Voor elke verlichte trap is een afzonderlijke LED trapcontrollers nodig. Tot dusverre resulteerde dit  dat er ook voor elke led trapcontroller afzonderlijk een schemersensor aangesloten moest worden.

We kunnen u nu een oplossing bieden voor dit probleem: de koppeling van de led trapcontrollers met behulp van een synchronisatie kabel

Deze synchronisatie kabel maakt de uitwisseling van besturingsinformatie tussen de controllers mogelijk (“Advanced” en “Professional”). Vanaf nu kan een enkele schemersensor gelijktijdig worden gebruikt op verschillende besturingseenheden; volledig automatisch en zonder aanvullende configuratie.

De voordelen:

Synchroon in- en uitschakelen van de besturingseenheden
Reductie van de kabels die moeten worden gelegd door het elimineren van extra schemersensoren

Levering:

  • Verbindingskabel (50 cm)
  • Twee busconnectoren voor het aansluiten van de kabel op de besturingseenheid

Opmerking: de verbindingskabel (50 cm) kan alleen worden gebruikt als de aan te sluiten controllers zich op één plaats (schakelkast) bevinden. Op afstand gemonteerde apparaten hebben nog steeds afzonderlijke sensoren of uitbreidingsmodules nodig.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BUS-CONNECTOR” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *