Opbouw led profielen

Opbouw LED profielen worden gebruikt om LED strip profielen óp oppervlakten te plaatsen. De montage kan worden uitgevoerd met behulp van dubbelzijdig tape, montageclips of schroeven. Deze profielen zijn daardoor zeer geschikt om achteraf op de meeste soorten ondergronden te monteren.

De opbouw LED profielen kunnen gemakkelijk op prijs, lengte, soort en kleur worden gefilterd. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel de gewenste opbouw LED profielen vinden. Door in te loggen kunt u een prijsopgave aanvragen en de opbouw LED profielen aanschaffen. Heeft u geen account? Registreer gemakkelijk een account.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Groot aanbod opbouw LED profielen

Wij bieden een breed assortiment opbouw LED profielen aan die geschikt zijn voor een breed scala aan verlichtingstoepassingen. De led profielen kenmerken zich door een stralingshoek van 45°of 90° ten opzichte van het montagevlak. Alle profielen kunnen worden gebruikt voor zowel indirecte als directe verlichtingsideeën. Dankzij de opbouw montage kunnen de led profielen achteraf eigenlijk overal worden gemonteerd met de beschikbare accessoires, zoals montagebeugels of met dubbelzijdige tape.

Toepassing opbouw LED profielen

De opbouw LED profielen kun je op veel ondergronden aanbrengen. Een simpel voorbeeld is het verlichten van een aanrechtblad in de keuken. Hierbij kan het led profiel met montagebeugels of dubbelzijdige tape onder het bovenliggende keukenkastje worden gemonteerd. De led voeding en bedrading kunnen netjes worden weggewerkt achter de keukenkastjes. De mogelijkheden zijn divers bij toepassingen waarbij de inbouw van led strip profielen niet mogelijk is. Andere typische toepassingen voor led inbouw profielen zijn, LED trapverlichting, vitrines, kasten en meubels.

LED profiel zwart opbouw

Het is goed om te weten dat we ook zwarte opbouw LED profielen in ons assortiment hebben. Een zwarte ledstrip profiel opbouw is namelijk zeer populair in gebruik. Je kunt bij sommige producten dan ook gemakkelijk door geven dat je de zwarte kleur wilt aanschaffen. De LED profiel zwart opbouw kun je gemakkelijk vinden door in het filtermenu op de kleur ‘zwart’ te filteren. Op de product pagina zal een afbeelding van een LED profiel zwart opbouw te vinden zijn en kan de keuze voor een zwarte kleur ook worden gemaakt.