LED TRAPVERLICHTING CONTROLLERS

We hebben een divers aanbod LED trapverlichting controllers met elk specifieke kenmerken. De LED trapverlichting controllers zorgen ervoor dat de traptreden automatisch worden verlicht wanneer u de trap opgaat of afgaat. Dit kan trede voor trede of als geheel aangaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen u graag met deskundig advies en denken graag met u mee.

Door in te loggen kunt u de prijzen zien en de LED trapverlichting controllers aanschaffen. Nog niet geregistreerd? Maak gemakkelijk en snel een account aan.

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Ons aanbod LED trapverlichting controllers

Een LED trapverlichting controller zorgen ervoor dat de LED strips per trede aan en uit gaan. U kunt de schakelsnelheid en schakelvertraging van de LED trapverlichting controllers configureren. Afhankelijk van de LED trapverlichting controller zijn er nog veel meer specificaties. Bekijk bijvoorbeeld de basis specificaties, kenmerken, aansluitingen, configuratie mogelijkheden en overige informatie. Zo kunt u per LED trapverlichting controller de specifieke kenmerken zien. Graag nog meer informatie? We helpen u graag met deskundig advies en denken graag met u mee.

Trap controller met accessoires

Met ons aanbod LED trapverlichting controllers kunt u veel trappen sfeervol verlichten. Mede dankzij als variërend aanbod zijn de mogelijkheden vaak eindeloos. Met een Din Rail kunt u gemakkelijk de LED trapverlichting controller bevestigen. Vervolgens maakt u de keuze uit ons grote assortiment LED strips. We hebben naast de warme witte LED strips ook RGB- en RGBW LED strips om de trap met kleuren te verlichten. Ideaal voor bedrijven met een bepaalde huisstijl die graag de trap luxueus willen verlichten. Met de keuze om de trap in de bedrijfskleur te verlichten valt u zeker op. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om meerdere trappen te verlichten. Met een bus-connector, een verbindingskabel, is het mogelijk om de LED trapverlichting controller Advanced 4020 en Professional 9020 met elkaar te verbinden. Graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee over de mogelijkheden.